Оголошено збір допомоги для матерів з дітьми, яких прихистив монастир

11.02.2019 12:20 75

Оголошено збір допомоги для матерів з дітьми, яких прихистив монастир

Особливий будинок для матерів із дітьми у складних життєвих обставинах діє при монастирі сестер-францисканок Марії Неустанної Помочі у селі Драганівка біля Тернополя, інформує "20 хвилин".

У монастирі проживають монахині та матері із дітьми, які не мають власного житла. Жінки можуть перебувати у монастирі рік часу, за цей період може одуматись родина чи повернутись батько. Тому передбачити кількість жінок із дітьми, яким необхідна допомога, точно неможливо, - пояснює організатор ініціативи Ольга Семенчук.

Про цей особливий притулок жінка дізналась випадково.

- Прочитавши про нього в Інтернеті, я відразу подумала, що хочу їм чимось допомогти, - розповідає пані Ольга. - Разом із колегами вже три роки двічі на рік їздимо підтримати матерів із дітьми як морально, так і матеріально.

Жінка розповідає, що їм завжди необхідно все. Лише просять не привозити цукерки, кажуть, краще фрукти.

- Ми привозимо різні речі та іграшки, - пояснює тернополянка. - А потім монахині беруть, що треба для тих, хто потребує, і віддають.

Фрукти намагаємось купувати ящиками, в них є підвал, де вони їх можуть зберігати. Монастир, звісно ж забезпечує нужденних необхідними для життя предметами побуту. Але, кажуть, що часто на ліки коштів не вистачає, тому допомозі благодійників завжди раді,- пояснює жінка. - Нові та вже ті, що були у користуванні, але в хорошому стані речі, іграшки, предмети побуту, памперси та фрукти - цього найбільше потребують у монастирі, - каже Ольга Семенчук.

За її словами, також можна допомогти фінансово, надіславши кошти безпосередньо їм на рахунок.

Реквізити: Ощадбанк МФО: 338545 Р/ р:26005300610406 Потрібно обов’язково писати у призначенні для кого, бо на цьому рахунку є і інший заклад.

Довідка: Аби допомогти матерям у монастирі, можна долучитись до збору. Адреса збору: Крушельницької, 39, офіс 8, вівторок-четвер з 12 до 17:00, тел: 0673500877. Збір триватиме до 7 березня.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/community/charity/74663/

Следующая новость
Предыдущая новость

Особенности модульного строительства в России Где найти лучший отдых в Одессе Игорь Янковский - известный меценат и бизнесмен Интернет-магазин автозапчастей фав Игольные швейные машинки от лучших производителей

Публикации