Обшуки в Ісламському культурному центрі не стосуються його діяльності, - прокуратура Києва

08.03.2018 1:14 3

Обшуки в Ісламському культурному центрі не стосуються його діяльності, - прокуратура Києва

У столичній прокутратурі заявили, що причина вчорашнього обшуку приміщення Ісламського Центру не пов’язана із його релігійною діяльністю. Як зазначає її прес-слуба, слідчі дії проводилися із застосуванням відеофіксації на підставі ухвал Подільського районного суду м. Києва та у чіткій відповідності до вимог Кримінального процесуального кодексу України.

«Зауважуємо, що зазначені слідчі дії спрямовані на виявлення та розкриття можливих неправомірних дій окремих громадян та жодним чином не стосуються діяльності Центру як громадської чи релігійної організації», - йдеться у повідомленні.

«У зв’язку з цим ще раз наголошуємо, що органи столичної прокуратури з повагою ставляться до діяльності усіх релігійних організацій, зареєстрованих на території нашої держави, і будь-які звинувачення у дискредитації чи переслідуванні їхньої діяльності є безпідставними та необґрунтованими», - стверджує прес-служба прокуратури.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/community/extraordinary_situations/70344/

Следующая новость
Предыдущая новость

Параллельная реальность. Из жизни манекенов Популярные молодёжные бренды: принт на одежде Streetwear Продажа и покупка картин художников Лучшая стоматологическая клиника Где купить диплом техникума или ВУЗа

Публикации