Ніхто не святий: тернопільський священик побив жінку

07.03.2019 8:48 6

До чергової частини Збаразького відділення поліції 3 березня надійшло повідомлення від медика Тернопільської університетської лікарні про те, що для надання допомоги із діагнозом забій м’яких тканин кута нижньої щелепи звернулася 44-річна жителька села Гніздичне.

Зі слів жінки, тілесні ушкодження цього дня їй наніс тернополянин, 1993 року народження, під час словесного конфлікту поблизу храму у селі Гніздичне, повідомляє В КУРСІ. Відомості за цим фактом було внесено до ЄРДР і кваліфіковано частиною 1 статті 125.

Того ж дня до поліцейських надійшла заява ще від однієї жительки Гніздичного. 44-річна жінка скаржилася, що священик ПЦУ завдав їй фізичного болю. Кримінальне провадження розпочато за частиною 1 статті 126 ККУ. Триває досудове розслідування.

Нагадаємо, конфлікт між жителями села Гніздичне Збаразького району вже тривалий час існує через неузгодженість часу почергової відправи Богослужінь у місцевому храмі, де більшість селян висловилися за перехід до Православної Церкви України.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/community/scandals/74978/

Следующая новость
Предыдущая новость

УПЦ предостерегает от новой ереси — культа архимандрита Рафаила (Бараника) Безопасный высококачественный гемблинг Твойслот как один из информационных азартных ресурсов Большой выбор махровых полотенец Домашня зарядна станція для електромобіля

Публикации