НПУ ім. М. Драгоманова продовжує набір на магістерську програму «Публічне богослов’я та сучасні суспільні процеси»

11.08.2017 19:49 6

НПУ ім. М. Драгоманова продовжує набір на магістерську програму «Публічне богослов’я та сучасні суспільні процеси»

Унікальність програми полягає у тому, що вона об'єднує в собі чотири блоки дисциплін, націлених на формування компетенцій в декількох напрямах.
Випускники програми отримають кваліфікацію "Магістр богослов’я. Науковий співробітник. Викладач богословських дисциплін. Експерт із суспільно-політичних питань. Фахівець з публічного богослов’я".
Як зазначається, лекторами програми є кращі українські та зарубіжні вчені-практики. Проект зорганізовано спільно з Аналітичним центром дослідження та розвитку лідерства, який є одним з перших в Україні академічних центрів підготовки фахівців з лідерства як окремої компетенції в управлінні організацією. Аналітичний центр залучає до викладання викладачів та практиків у сфері лідерства зі США.
Термін навчання 2 роки. Форма навчання денна та заочна (30 днів аудиторного навчання в рік). Подробиці можна прочитати на сторінці анонсу програми.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Реєстраційні документи створеного на материку Духовного управління мусульман Криму відправлені на доопрацювання Надгробия и похоронная атрибутика из гранита На Прикарпатті селяни звинувачують священика УПЦ КП у крадіжці 700 тис. грн Мебель на заказ в Киеве от компании «Эфес» В Радомышле готовится международная межконфессиональная конференция по работе с детьми-аутистами

Публикации