Нотр-Дам після пожежі можна швидко і дешевше відновити за допомогою 3D-принтера

02.05.2019 21:45 0

Нотр-Дам після пожежі можна швидко і дешевше відновити за допомогою 3D-принтера

Французький собор Нотр-Дам-де-Парі можна відновити за допомогою 3D-принтера. Така технологія дозволить швидко відновити собор, а також буде вигідною у фінансовому плані. Про це повідомляє Le Figaro з посиланням на нідерландську компанію Concr3De.

За словами голландців, статую горгулії можна відновити за добу, витративши при цьому всього - €2500 до €5 тис., що дешевше в кілька разів, ніж вирізати її з каменя, в майстерні.

Уточнюється, що нідерландська компанія має намір використовувати суміш попелу, подрібненого вапняку, чорнила і неорганічних сполук для виробництва деталей собору.

В результаті пожежі 15 квітня у соборі Нотр-Дам обвалилося дві третини даху, повністю згорів готичний шпиль.

Співробітники правоохоронних органів Франції розслідують справу про ненавмисне заподіяння шкоди. За попередньою версією, причиною займання стала необережність під час відновлювальних робіт. Про це інформує УНІАН.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/world_news/75642/

Следующая новость
Предыдущая новость

Каталог экипировки для занятий спортом Преимущества развивающих деревянных игрушек Подборка фильмов про врачей: торрент-файлы по категориям Вячеслав Кантор - современный общественный деятель Клуб СуперСлотс для азартных игроков

Публикации