Новінський переконував польського митрополита у недоцільності автокефалії для Української Церкви, - ІС

06.05.2018 14:55 3

Новінський переконував польського митрополита у недоцільності автокефалії для Української Церкви, - ІС

Нардеп Вадим Новінський їздив до Варшави, щоб переконати тамтешнього митрополита у "недоцільністі" української автокефалії. Про це повідомляє Інформаційний Спротив.

За даними ІС, 4 травня у Варшаві перебував народний депутат України В.Новінський, який в контексті поставленої з Москви завдання створення «ініціативної групи» з блокування надання автокефалії Української Церкви зустрічався з митрополитом Варшавським Савою Польської Автокефальної Православної Церкви Савою.

Разом з В.Новінського, як і під час його недавнього візиту в Стамбул, в Польщі прибули керуючий справами УПЦ МП митрополит Антоній та інші представники, в т.ч. заступник голови відділу зовнішніх відносин УПЦ МП протоієрей М.Данілевіч.

«Завданням делегації було переконати митрополита Варшавського в недоцільності надання автокефалії Українській Церкви. Також обговорювалося прибуття 19-20 травня в Варшаву делегації Константинопольського Патріархату», - повідомляє ІС.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/community/religion_and_policy/71051/

Следующая новость
Предыдущая новость

Азартные игры Вулкан казино Тренажеры для повсеместного использования Портал для яркого и незабываемого отдыха Удобные врезные мойки на кухню Баптисти відзначили 150-річчя церкви у Кропивницькому

Публикации