Новий єпископ ПЦУ Ольвійський Епіфаній (Дімітріу) зустрівся з Патріархом Варфоломієм

30.05.2019 10:03 0

28 травня відбувся візит новопоставленого єпископа Ольвійського Епіфанія (Дімітріу) до Вселенської Патріархії. Про це повідомляє прес-служба ПЦУ з посиланням на romfea.

Новий ієрарх Православної Церкви України, який за походженням є греком та вже багато років трудився у лоні Вселенської Патріархії та Елладської Церкви, попросив благословення на пастирське служіння, після свого рукоположення Предстоятелем та собором ієрархів Православної Церкви України.

«Єпископ Ольвійський Епіфаній переказав щиру подяку та глибоку любов і повагу до Матері-Церкви від імені Його Блаженства, Митрополита Київського і всієї України Епіфанія. Його Всесвятість, Вселенський Патріарх з батьківською любов’ю побажав новому єпископу Ольвійському Епіфанію доброго та плідного служіння на благо українського народу та православних греків, що проживають в Україні», - йдеться у повідомленні.

Зазначимо, що єпископ Ольвійський Епіфаній є першим архієреєм Православної Церкви України, рукоположення якого відбулося після надання Томосу Константинопольським Патріархом.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/orthodox/ocu/75977/

Следующая новость
Предыдущая новость

Качественные сертифицированные чехлы для телефонов Детективные агентства в Одессе. Ошибки при выборе частного детектива Проектування будівель від фахівців Формы и сопутствующие материалы для садовой дорожки Лечебный массаж Киев левый берег

Публикации