Новий Тернопільський єпископ УАПЦ перебував у розшуку за шахрайство

07.11.2017 20:25 6

Новий Тернопільський єпископ УАПЦ перебував у розшуку за шахрайство

Єпископ Тихон (Тарас Іванович Петранюк) народився 19 жовтня 1976 року в місті Коломия, Івано-Франківської області. Указом Патріарха Філарета від 23 січня 2004 року він був возведений в сан протоієрея УПЦ Київського Патріархату, а також нагороджений хрестом з прикрасами. З 21 жовтня 2009 по 13 грудня 2010 був єпископом Луганським і Старобільським УПЦ КП. Проте у березні 2010 року єпископа розшукували за шахрайство. Принаймні про це повідомили на той час в Головному управлінні МВС України у Луганській області.
“Шахрайським шляхом заволодів грошима мешканця міста Луганська у сумі 100 тисяч доларів США та зник. Останній раз розшукуваного громадянина бачили в листопаді 2010 року в місті Києві на Дні народження Філарета (вул. Пушкінська, 36), подальше його місцезнаходження невідоме”, — зазначалось у повідомленні.

Тепер єпископ опинився в Українській Автокефальній Православній Церкві, яка очолюється митрополитом Макарієм. Зокрема, 17 жовтня 2017 р. на офіційному сайті УАПЦ привітали єпископа Тихона з днем народження.

У прес-службі Тернопільської єпархії УАПЦ поки ніяк не прокоментували інформацію про резонансне минуле владики.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Реле напряжения, защита электроприборов. Вас интересует создание видеоконтента? Рекомендуем обращаться в компанию «Cinema Friends Production»! Большой выбор качественных электрокаминов от мировых производителей Балкон под ключ, выгоды строительства такого балкона Лечение наркомании в Тернополе

Публикации