«Не продавайте свій голос ані за гроші, ані за солодкі обіцянки», - єпископи ПЦУ до українців

06.03.2019 0:29 3

«Не  продавайте свій голос ані за гроші, ані за солодкі обіцянки», - єпископи ПЦУ до українців

Синод ПЦУ 4 березня прийняв Звернення з приводу чергових виборів Президента України, які відбудуться 31 березня 2019 року.

Єпископи ПЦУ закликають вірних ознайомитися з кандидатами та їхніми програмами, «щоби у день голосування, помолившись, прийти на виборчі дільниці та зробити відповідальний, усвідомлений вибір».

«В умовах нав’язаної агресором нашому народу війни під час голосування слід особливо враховувати, що Президент є Верховним Головнокомандувачем. Тому від нашого вибору залежить також наближення перемоги над агресором та досягнення не капітуляції перед ворогом, до якої, говорячи про мир, фактично закликають частина політиків, а справжнього справедливого миру», - йдеться у Зверненні

Єпископи ПЦУ застерігають учасників виборчого процесу від різного роду фальшувань та неправди на виборах, бо це « порушення Божих заповідей».

Виборців єпископи ПЦУ просять «не продавати свій голос ані за гроші чи інші матеріальні цінності, ані за солодкі обіцянки».

«Зробіть свій вибір чесно і за совістю, керуючись здоровим глуздом та власними світоглядними переконаннями. Наше спільне завдання – зберегти державність, незалежність і єдність України. Тож оцінюйте кандидатів не за обіцянками, а за плодами їхніх справ, здатністю впоратися із поставленими перед Главою держави завданнями. Від голосу кожного, від рішення виборців у день голосування справді залежить, яким буде наше спільне майбутнє. Усвідомлений, відповідальний, чесний вибір під час голосування 31 березня – наш внесок у досягнення перемоги та миру для України, побудови її кращого майбутнього», - закликають єрархи ПЦУ.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/community/religion_and_policy/74972/

Следующая новость
Предыдущая новость

Смартфоны в СитиКом – большой выбор, доступные цены Видання про священиків з родини Гузарів презентували в Коломиї Большой выбор качественных пластиковых окон в Запорожье Зарубежные лотереи Зеркало казино Вулкан 777

Публикации