Несподіваний цинізм: запорізький митрополит УПЦ (МП) підтримав флешмоб з іграшками

06.01.2018 18:04 12

Несподіваний цинізм: запорізький митрополит УПЦ (МП) підтримав флешмоб з іграшками

Митрополит Української Православної Церкви Московського патріархату Лука підтримав ініціативу людей, які закликали приносити ляльки до церкви УПЦ (МП), де відмовилися відспівувати загиблу дитину.

На брифінгу в Запоріжжі Лука запропонував вкладати інший зміст у цей флешмоб, який "відрізняється від запропонованого радикальними націоналістами", які таким чином нібито хочуть викликати засудження дій запорізького священика, що відмовився відспівувати дитину. Зокрема митрополит запропонував збирати іграшки, щоб згодом передати в дитячі будинки.

"Дорогі мої, в пам'ять про Євгенія я прошу вас, приносьте в храми ляльки, цукерки. Ми їх роздамо в дитячі будинки, малозабезпечені сім'ї. Це добра християнська традиція", - сказав він.

За словами митрополита, "жодна Церква в світі не відспівала би дитину, яка не є членом Церкви". На думку священнослужителя, УПЦ КП є "релігійно-політичною організацією". Про це інформує РБК-Укрсаїна.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/orthodox/uoc/69615/

Следующая новость
Предыдущая новость

Программа 1С Стулья для столовой Качественная печать картин на холсте с доставкой Элитная косметика 3lab Тотал больше в футболе: Что это и как это влияет на игру?

Публикации