«Небесний ліхтарик» - новий християнський журнал від УПЦ КП для дітей

27.02.2018 14:53 21

«Небесний ліхтарик» - новий християнський журнал від УПЦ КП для дітей

Православна громада УПЦ Київського Патріархату на Волині запустила новий україномовний християнський журнал для дітей «Небесний ліхтарик». Він містить не лише матеріал на духовну тему для дітлахів 6-10 років, а й пізнавальні статті та дає простір для творчості, повідмоляє Тетяна Калениченко.

Ініціатор видання – головний редактор Валерія Лесюк з Луцька, дружина священика, волонтер. Ще раніше вона мріяла запустити якісне україномовне християнське видання для молодшого покоління. Над журналом також працюють магістр богослов’я священик Микола Лесюк та веб-дизайнер Наталія Скиба.

«Небесний ліхтарик» – журнал для всієї родини, ділиться Валерія. - Креативний контент, сучасні оригінальні ілюстрації та простота викладу матеріалу на духовну тематику спонукає не лише до читання, а й споглядання та обговорення. Кожен номер присвячений окремій темі. У журналі поєднуються як пізнавальна складова, так і розвивальна, і художня. Хочеться, щоб батьки розуміли, що сіючи зернинку добра та духовності у серця дітей зараз, ви таким чином інвестуєте у майбутнє вашої дитини як гідного християнина».

Разом з журналом розпочалась й інша благодійна ініціатива – подаруй журнал дітям зі сходу України. Мета цієї акції – допомогти дітям, які живуть ближче до лінії фронту, віднайти добро і світло у повсякденному житті і відчути турботу про них.

Журнал «Небесний ліхтарик» виходить щомісяця, обсяг - 16 сторінок.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/community/young_people/70245/

Следующая новость
Предыдущая новость

Бургеры, пицца, салаты и супы – доставка на дом в Боярке Полезные советы по дому, саду и даже интернету всегда под рукой Подробно о системах видеонаблюдения - как выбрать правильную Как проверить новые казино и почему нужно играть в клубе Вулкан Лучшие наручные часы

Публикации