На 43-ій сесії ЮНЕСКО Росія намагалася видати Херсонес Таврійський за «исконно русскую землю»

07.07.2019 16:07 0

На 43-ій сесії ЮНЕСКО Росія намагалася видати Херсонес Таврійський за «исконно русскую землю»

На 43-ій сесії Комітету Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО, яка проходила в азербайджанській столиці Баку, вилучили спеціальний випуск вісника комісії Росії у справах ЮНЕСКО. Про це повідомляє Gazeta.ua.

У ньому об'єкт Всесвітньої спадщини "Давнє місто Херсонес Таврійський та його хора" незаконно долучили до переліку об'єктів культурної спадщини Російської Федерації.

"43 сесія UNESCO у Баку крім розгляду важливих питань, "відзначилася" порцією чергової російської пропаганди. Херсонес (Крим) чомусь став російським об'єктом Всесвітньої спадщини. Завдяки делегації України, ПУ (посольству України - ред.) і азербайджанським колегам незаконну продукцію вилучено", - написав у Twitter посол України в Азербайджані Владислав Каневський.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/community/religion_and_society/76418/

Следующая новость
Предыдущая новость

В Радомышле готовится международная межконфессиональная конференция по работе с детьми-аутистами Музыка группы Король и Шут Невероятная история Арслана Джумаева, переехавшего из Туркменистана в США Дізнайтесь від компанії «Space Site», чому вам не обійтись без власного сайту — 4 вагомих аргумента Пещеры Киево-Печерской лавры находятся в зоне риска

Публикации