На Івано-Франківщині відбувся халяльний відпочинок та навчання для 45 новонавернених мусульманок

04.07.2018 18:22 12

На Івано-Франківщині відбувся халяльний відпочинок та навчання для 45 новонавернених мусульманок

Господарі зробили все, щоб перебування гостей було максимально комфортним, навіть замовили халяльне м’ясо для приготування страв та халяльну ковбасу для сніданків та салатів. Ліс, стрімка річка Прут, окремий басейн лише для жінок, свіже гірське повітря — все це сприяло відпочинку.
Програмою табору, що розпочав свою роботу 23 червня, передбачені психологічні тренінги, уроки Корану, цикл лекцій з фікху, основ віри, релігійної практики з акцентом на її особливості у жінок, зокрема про тонкощі, які виникають через критичні дні, вагітність, пологи та вигодовування груддю. Не оминули увагу й тему добросусідських стосунків з немусульманами (серед цьогорічних учасниць — дві немусульманки, що прагнуть більше дізнатися про релігію мусульман), "золотої середини" в ісламі та сестринства.
Весь запропонований цикл навчання забезпечили шість викладачок та коучів. Для підтримання фізичної бадьорості та кращої концентрації на заняттях учасницям запропоновані ранкові пробіжки та піша ходьба на лоні природи, а гірське повітря та мальовничі краєвиди спонукають до прогулянок за будь-якої погоди.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Солнцезащитные очки для будущего лета Сейф – залог безопасности содержимого Адвентисты собрали около 2000 человек на всеукраинский слет следопытов На Прикарпатті селяни звинувачують священика УПЦ КП у крадіжці 700 тис. грн Наружная реклама любого вида

Публикации