На Чернігівщині судили бандитів, які катували священника УПЦ МП та його дружину

20.12.2019 6:30 0

На Чернігівщині судили бандитів, які катували священника УПЦ МП та його дружину

На Чернігівщині засудили до позбавлення волі трьох чоловіків, які за допомогою тортур вимагали гроші і пограбували родину священика УПЦ МП.

Про це Високому Валу повідомили у прес-службі прокуратури Чернігівської області.

Злочинців схопили восени цього року. Їх шукали кілька місяців. Наприкінці липня вони увірвалися в будинок священнослужителя у селі Локнисте Менського району та вимагали від нього віддати десять тисяч доларів. Щоб отримати гроші, розбійники били чоловіка з дружиною по голові і застосовували проти них сльозогінний газ. П'ятирічного онука бандити замкнули у сусідній кімнаті. Після цього вони винесли з будинку 11 тисяч гривень, 200 доларів і прикраси. Згодом злочинці зникли на викраденому у священика автомобілі.

Двоє із засуджених – вихідці з Черкаської області, один – з Чернігівщини, він – організатор.

За принципової позиції прокурорів, за вчинення інкримінованих злочинів двох обвинувачених засуджено до 11 років позбавлення волі, третього – до 14 років.

Крім того, до усіх засуджених застосовано конфіскацією усього належного їм майна.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/community/scandals/78230/

Следующая новость
Предыдущая новость

Нижнее бельё Kleo Онлайн-казино PointLoto – лучшие азартные развлечения для геймеров УПЦ нарахувала 100 тисяч учасників ходи, поліція — 15 тисяч Как выбрать долговечную и прочную ванну? Рихтовка, покраска и кузовной ремонт авто с помощью вакуума в Киеве

Публикации