На Херсонщині в храмі УАПЦ вперше відслужили Літургію для вірних УГКЦ

06.12.2017 17:23 18

На Херсонщині в храмі УАПЦ вперше відслужили Літургію для вірних УГКЦ

З благословення Екзарха Одеського та Адміністратора Кримського владики Михайла та з дозволу владики Ігоря (Ісіченка), Архиєпископа Харківсько-Полтавської єпархії УАПЦ (УАПЦо), 3 грудня 2017 року відбулася знакова подія для парафії Стрітення Господнього м. Олешки. У парафії була відслужена перша Свята Літургія для греко-католицької громади цього міста.

До цього часу греко-католики, долаючи немалу відстань, доїжджали на Святу Літургію до монастиря отців василіан УГКЦ, що в Херсоні.

Оскільки громада власного храму ще не має, тому зі щедрої гостинності настоятеля храму Покрови Пресвятої Богородиці прот. Леоніда Сливканича Богослужіння відбулося і надалі проводитимуться в храмі Покрови Пресвятої Богородиці УАПЦ м. Олешки. Про це повідомляє Департамент інформації УГКЦ.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/confessional/interchurch_relations/69285/

Следующая новость
Предыдущая новость

Официальный сайт казино Вулкан Делюкс для безопасного гемблинга Зарубежные лотереи Отличные четки из натуральных материалов Органічні добрива від українського виробника Папа Франциск передав особисту пожертву на побудову собору УГКЦ у Харкові

Публикации