На Харківщині перша громада колишньої УПЦ МП перейшла в ПЦУ

02.02.2019 22:30 3

У Харківській області перша парафія колишнього Московського Патріархату приєдналася до Православної Церкви України. Віруючі одноголосно прийняли рішення про перехід.

Парафіяни храму колишньої УПЦ МП в с. Дмитрівка Богодухівського району перейшли в ПЦУ. Про це в Facebook написала депутат Харківської облради Ольга Львова, інформує «Україна нова».

«Дмитрівська громада першою в Богодухівському районі приєдналася до помісної Православної Церкви України», - повідомила вона, уточнивши, що після зборів службу в церкві провели священики ПЦУ Василь і Андрій.

Користувачі в мережі бурхливо відреагували на цю новину. "Нарешті-то і у нас почалися переходи! Вітаю!", "Слава Богу! Тепер і ми на вірному шляху до Бога!", - написали в коментарях під постом.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/orthodox/ocu/74570/

Следующая новость
Предыдущая новость

Купив дизельный компрессор, вы будете на шаг впереди Відеоспостереження — чи необхідно його підключати? Ритуальные услуги от похоронного бюро «Новая жизнь» в Минске Где найти оригинальный контент от Гаминатор? Лазерне гравіювання клавіатури: технологія, переваги та застосування

Публикации