На Харківщині намагалися спалити священика УПЦ МП у власному будинку

22.09.2019 12:44 0

На Харківщині намагалися спалити священика УПЦ МП у власному будинку

19 вересня близько 22:30 було вчинено підпал будинку протоєрея Леоніда Побігайленко, настоятеля храму Нерукотворного Образу Христа Спасителя у селі Першотравневе Зміївського району Харківської області.

Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ МП з посиланням на сайт МГ “Объектив”.

Священник з сім’єю готувалися до сну, як раптом почули гучні хлопки.

«Потім відчув запах диму, – згадує події страшної ночі протоєрей Леонід Побігайленко. – Кинувся до дверей, а вони не відкриваються, їх спеціально чимось підперли зовні. Я вибрався через вікно, відкрив двері і вивів дружину з дочками на вулицю. Вже на вулиці почув постріл».

Також зловмисник підпалив машину священика і господарську будівлю. На місці правоохоронці знайшли каністри з-під бензину. Як встановили в поліції, палієм виявився 32-річний чоловік, батьки якого живуть поруч із священнослужителем.

Після скоєного злочину чоловік прийшов додому і намагався застрелитися. Куля потрапила чоловікові в плече. Зараз він знаходиться в реанімації. Всі обставини і мотив злочину в даний момент встановлює поліція.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/community/scandals/77223/

Следующая новость
Предыдущая новость

На Луганщині селяни звинуватили настоятеля 100-річної церкви в її руйнації Программа Флекс Вас ждут бесплатные игральные аппараты на азартном портале СлотсДок Широкий выбор разных семян Выгодные кредиты под залог квартиры

Публикации