На Тернопільщині від потужного буревію постраждала церква

13.03.2019 12:00 3

Сильні вітри впродовж двох діб, 11-12 березня, завдали значних руйнувань в Україні . Буревій зривав та шкодив дахи, ламав дерева, зривав білборди та інші навісні конструкції, обвалював облицювальну плитку зі стін будинків. На Тернопільщині постраждала церква, інформує "Україна молода".

Так, селі Ілавче Теребовлянського району вітер пошкодив купол місцевої церкви. Очевидно йдеться про храм Івана Богослова (УГКЦ).

За даними метеорологів, вітер сягав 25 метрів на секунду, відповідаючи 2-му, «помаранчевому», рівню небезпечності.

За оперативною інформацією ДСНС, в Україні внаслідок шквалистого вітру через спрацювання системи захисту ліній електропередач були знеструмленi 47 населених пунктів у 5 областях (найбільше — на Львівщині, Київщині та Житомирщині). Залишалися пошкодженими дахи 75 будівель житлової та соціальної сфери (постраждали усього 108, утім 33 з них швидко відновлено).

Для ліквідації наслідків негоди було залучено 420 осіб (із них 270 співробітників ДСНС) i 114 одиниць техніки. Місцеві органи влади організовують надання допомоги населенню та ліквідують наслідки негоди.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/community/extraordinary_situations/75038/

Следующая новость
Предыдущая новость

Стильная одежда Неймара Профессиональный ремонт обуви Материнские платы: новые или б/у? Грузоперевозки в Киеве по самым выгодным тарифам в городе Аппетитные бонусы и море слотов в казино Лавина

Публикации