На Рівненщині представники УПЦ МП подали 30 позовів щодо реєстрації громад ПЦУ

09.04.2019 11:31 0

На Рівненщині представники УПЦ МП подали 30 позовів щодо реєстрації громад ПЦУ

30 позовів подано УПЦ МП та її адептами до окружного адміністративного суду Рівненщини з вимогою скасувати реєстрації Статутів релігійних громад ПЦУ. Про це заявив співголова програми "Захисник віри" Юрій Трачук. Про це повідомляє сайт 0362 ua.

Як зазначив Трачук, минулого тижня до Рівненського окружного адміністративного суду, почали надходити дуже підозрілі заяви "Про забезпечення позову від представників Української Православної Церкви" (Московського Патріархату).

Заяви є однотипними і шаблонними, начебто, писалися однією особою.

"Я Вам скажу більше. На сьогодні до суду таких майже однакових заяв (від священиків та релігійних громад МП) надійшло 24 заяви - 19 від священиків (вони, за статутами МП, є керівниками релігійних громад) та 5 - безпосередньо від релігійних громад УПЦ МП. І не сумніваюся, що їх буде набагато більше! Певен, не лише у рівненському суді", - каже Юрій Трачук.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/state/legislation/75365/

Следующая новость
Предыдущая новость

Клуб СуперСлотс для азартных игроков Траурный венок на кладбище для достойного прощания Быстрые заработки на азартных играх «Траур» - ритуальные услуги и организация похорон в Киеве Виват-Украина - качественная наградная продукция для любого мероприятия

Публикации