На Рівненщині затримали злодія, який обікрав священиків у Тернопільській області

14.02.2019 0:42 0

На Рівненщині затримали злодія, який обікрав священиків у Тернопільській області

Правоохоронці затримали злодія, який на Тернопільщині обікрав священиків.

Як повідомили УНІАН в секторі комунікацій головного управління Національної поліції України в Тернопільській області, наприкінці 2018 року з храму в Підволочиському районі чоловік вкрав звуковий підсилювач. Вже наступного дня крадену техніку він намагався продати зборівському священику, але той відмовився. Тоді зловмисник дочекався, коли отець пішов на богослужіння до церкви, через вікно заліз до його оселі та звідти вкрав чималу суму грошей.

Тоді зборівським поліцейським вдалось встановити особу злодія, 34-річного жителя Мукачева було оголошено в розшук. Деякий час йому вдавалося переховуватися. У січні цього року він знову проявив себе у Підволочиську, де вкрав гроші з оселі священика. Відомо також, що підозрюваний - особа, причетна і до крадіжки з храму на Чортківщині. Упіймали серійного крадія на Рівненщині під час чергової крадіжки з церкви. Встановлюючи особу зловмисника, рівненські поліцейські з’ясували, що він уже оголошений в розшук колегами з Тернопілля за підозрою у скоєні аналогічних злочинів. Зараз крадій затриманий та перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/community/scandals/74693/

Следующая новость
Предыдущая новость

Єдиний у світі вишитий іконостас встановили на Тернопільщині Купить фотообои по лучшей цене Огромный выбор чехлов для Xiaomi Redmi Note 4 и не только Туристические коврики разных видов и цветов Ортопедическая обувь – удобство и комфорт

Публикации