На Полтавщині освятили каплицю УГКЦ

25.10.2018 5:39 3

На Полтавщині освятили каплицю УГКЦ

Богослужіння очолив екзарх Харківський УГКЦ владика Василь у співслужінні з адміністратором парафії о. Василем Улішаком, о. Романом Атаманом (м. Кременчук), о. Максимом Кролевським (м. Полтава), о. Юрієм Целепом (м. Охтирка, Сумська обл.), о. Ростиславом Височаном (м. Київ) та за участю семінаристів Київської Трьохсвятительської духовної семінарії.
На свято до новозбудованої каплиці прибула місцева влада та військові однієї з частин міста Лубни.
У своїй проповіді владика Василь звернувся до притчі про сіяча, зазначивши, що «цей храм буде місцем, де ми зможемо прийняти Слово Боже, яке нам буде сіяти сіяч».
Після літургії архієрей висловив подяку о. Василю Улішаку, адже «завдяки наполегливій клопіткій праці отця ця каплиця сьогодні стала ще одним святим місцем в Лубнах та його окрасою». А о. Василь додав, що «ця каплиця є спільною справою, адже в будівництво кожний вклав щось своє: хтось молитву, хтось фізичну працю, інший доклався матеріально».
Завершилося свято на подвір’ї храму невеликим концертом і частуванням гостей.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Оригинальные игровые машины для тех, кто любит побеждать Качественная печать картин на холсте с доставкой Красивые церковные иконы с доставкой Удочка. Купить фидерное удилище, цена на Трофее Вулкан игровые автоматы на деньги — только для смелых

Публикации