На Львівщині мешканці села в церкві затримали «гастролера» з Ужгорода

09.04.2019 15:32 0

В Дрогобицькому районі мешканці села затримали в церкві «гастролера» з Ужгорода, який розбивши вікно, проник у споруду та викрав звідти пожертви. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції у Львівській області.

Так, 7 квітня близько 21.30 мешканець одного з сіл Дрогобицького району почув, що у храмі хтось розбив шибку. Чоловік покликав односельчан, і разом вони, відкривши церкву, затримали незнайомця, який викрав пожертви в сумі майже 600 гривень.

Мешканці села викликали працівників поліції, які встановили, що до крадіжки у церкві причетний 24-річний житель міста Ужгород. Він затриманий в порядку ст.208 КПК України.

За фактом злочину відкрите кримінальне провадження за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Скоєння цього злочину карається позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Проводиться досудове розслідування.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/community/scandals/75372/

Следующая новость
Предыдущая новость

Громаду Жовкви сколихнула неповага церкви УПЦ до загиблого в АТО бійця "Карітас Київ" і Рада молодих вчених Інституту філософії НАНУ проводять літню філософську школу про мир, діалог і філософію Священики УПЦ спільно з волонтерами забезпечили п’ять підрозділів ЗСУ ліками Ритуальные перевозки по всей Украине Современные услуги печати

Публикации