На конгресі в Києві ректор Відкритого православного університету "прибирав зі справжніх біблійних сенсів нетрадиційні нашарування старих і нових забобонів"

12.07.2018 11:43 6

На конгресі в Києві ректор Відкритого православного університету

Учасники говорили про переваги фемінізму, руйнацію гендерних упереджень, провели панельну дискусію із представниками покоління Z.
Протоієрей Георгій Коваленко представив гостям та учасникам конгресу «Традиційно-нетрадиційний погляд релігії на жінку та ґендерну рівність».
Три основні тези з виступу Георгія Коваленка на конгресі HeForShe Congress:
- традиція, що не відповідає істині, є лише старим забобоном;
- замість любові людини до традиції — традиція любові до людини;
- Бог створив нас: чоловіків і жінок, рівними, хоча й різними.
«Ось три головні думки з мого виступу на феміністичному HeForShe Congress, — сказав про результати конгресу о. Георгій. — А ще було про створення людини, про Адама і Єву, про жінку у Старому і Новому Завіті, про одружених апостолів, про Оранту і дияконіс, про барельєфи з Сент-Шапель і картини Рафаєля і Yurii Nagulko, про шлюб і чи боятися дружині чоловіка і, звичайно, про хусточки і спідниці. Спробував нетрадиційно говорити про традиційне, а також прибирати зі справжніх біблійних сенсів нетрадиційні нашарування старих і нових забобонів. У подарунок отримав багато запитань від дуже різних людей і іменну футболку GeorgiyForShe».
«А ще сформулював для себе головний феміністичний принцип: відносини між чоловіком і жінкою мають бути без насильства і з повагою до гідності один одного», — додав протоієрей.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Бани Днепра: История, Культура, и Современные Тенденции У мужчин бывает климакс? Печать наклеек по хорошей цене Электронные весы от Веспрома – качество и надежность Профессионалы позаботятся о вашем женском здоровье

Публикации