На Запоріжжі католики освятили новозбудований храм

15.05.2018 18:14 18

На Запоріжжі католики освятили новозбудований храм

У месі взяли участь єпископ-емерит Мар’ян Бучек, генеральний настоятель ордену святого архангела Михаїла отець Даріуш Вільк, священики цього згромадження та священики дієцезії. Присутні були також генеральний консул Польщі у Харкові Януш Яблонський і консул Ян Ждановський, представники місцевої влади на чолі з заступницею міського голови Іриною Рудаковою, члени Міжконфесійної ради церков, Товариства польської культури «Полонія» та гості з інших парафій дієцезії.
2006 року було ухвалено постанову про виділення земельної ділянки й затверджено проект будівництва храму. 2007 року розпочалося спорудження. У липні 2009 року почали класти фундамент, який 10 жовтня того року освятив єпископ Мар'ян Бучек. Будівництво храму через брак коштів просувалося повільно, а з початком військових дій на сході України взагалі припинилося. І лише минулого року було відновлено будівельні роботи.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Фотомагниты по хорошей цене Смотреть онлайн турецкие сериалы Инновационные грузоперевозки с "Мастер-Про": ваш надежный партнер в мире логистики Виртуальный мир сказочных приключений Как перевести деньги с epayments на карту приватбанка

Публикации