На Закарпатті створили Міжконфесійну Духовну Раду

21.07.2018 11:14 3

На Закарпатті створили Міжконфесійну Духовну Раду

Декларацію про створення Міжконфесійної Духовної Ради Закарпаття підписали представники 12 конфесій.

Про це пише Depo.Закарпаття.

19 липня у камінній залі Закарпатської облдержадміністрації священнослужителі 12-ти релігійних конфесій провели спільну молитву за воїнів 128-ї окремої гірсько-штурмової бригади, які повертаються на Донбас для захисту України. Захід, ініційований єпископом Ужгородським і Закарпатським Української Православної Церкви Київського Патріархату Варсонофієм, у такому форматі відбувся вперше.

У ході зібрання присутні підписали документ – Декларацію про створення Міжконфесійної Духовної Ради Закарпаття.

"Ми об'єдналися в молитві за долю України, за долю наших воїнів, яких знову відправляють на схід України боронити рідну землю. Сьогодні у нас історичний день в організації Міжконфесійної Духовної Ради Закарпаття, створення якої підтримали 12 конфесій. Тут ми будемо вирішувати долю нашого народу, звертатися до представників влади, аби спільно ухвалювати рішення для кращої долі рідної неньки України", – зазначив старший єпископ Української Вільної Церкви Християн Євангельської Віри Василь Райчинець.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/confessional/auccro/71885/

Следующая новость
Предыдущая новость

Оформление визы без проблем Форма справки на оружие У Криму священик УПЦ благословив російських окупантів "на захист державного кордону РФ" Єпископ УПЦ КП обговорив питання співпраці з Управлінням охорони здоров’я Житомирської ОДА Хостинг WordPress от WPHOST – это именно то, что вам нужно

Публикации