На Житомирщині псевдоксьондз «наколядував» на трирічне ув’язнення

06.03.2018 14:34 3

Баранівський райсуд Житомирської області відправив до в’язниці жителя міста Новоград-Волинського, який обкрадав пенсіонерів, представляючись ксьондзом. Про це повідомили в прес-службі Баранівської районної ради, передає УНН.

“Вироком Баранівського районного суду Житомирської області до 2-х років 8-ми місяців позбавлення волі засуджено жителя міста Новоград-Волинського, який, представляючись ксьондзом, грабував пенсіонерів”, — зазначено в повідомленні.

У період різдвяних свят житель міста Новоград-Волинського заходив до будинків пенсіонерів, які проживають в смт. Кам’яний Брід та с.Озерянка Баранівськго району, під приводом заколядувати. Він представлявся ксьондзом, що приїхав з Кракова у Польщі.

“Користуючись їх довірою, злочинець дізнавався, чи наявні у них грошові кошти та де вони знаходяться. Після цього просив приготувати йому вечерю. Коли старенькі виходили з приміщення, самозванець викрадав грошові кошти останніх”, — уточнили в поліції.

Як стало відомо, грабіжник раніше був неодноразово судимий за корисливі злочини.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/community/scandals/70332/

Следующая новость
Предыдущая новость

Стулья для столовой Азартные игры Вулкан казино Вас ждут бесплатные игральные аппараты на азартном портале СлотсДок Какие ледоходы рекомендуют старикам и женщинам? Суд ще раз відмовив Івано-Франківській міськраді у справі з храмом УПЦ

Публикации