На Житомирщині вщент згорів храм УПЦ (МП)

21.05.2018 17:06 15

На Житомирщині вщент згорів храм УПЦ (МП)

21 травня о 1:12 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в дерев’яному Свято-Успенському храмі Української Православної Церкви Московського Патріархату в с. Годиха Романівського району на Житомирщині, інформує «Релігійна правда».

Місцевий житель не спав вночі і побачив у вікні церкви вогонь.

За вказаною адресою було направлено черговий караул 26-ї Державної пожежно-рятувальної частини. Також додатково на допомогу виїхали бійці частини спеціальної пожежної техніки з Житомира.

На місці події з’ясувалося, що вогонь вже встиг охопити всю будівлю. Через високу температуру до прибуття оперативно-рятувального підрозділу селяни не могли самостійно загасити займання.

Силами рятувальників пожежу локалізовано о 2:10, ліквідовано о 5:20.

Внаслідок надзвичайної події вогнем вщент знищено будівлю.

Рятувальники не допустили подальшого перекидання вогню на хвойний ліс, який розташований поруч. Загиблих і травмованих немає.

Усього на гасінні пожежі працювало 8 людей особового складу та 2 одиниці техніки. Попередня причина займання – коротке замикання в електромережі. Зараз остаточні причини з’ясовують фахівці.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/community/extraordinary_situations/71205/

Следующая новость
Предыдущая новость

Основные правила при игре в онлайн-слоты Отдых в Трускавце 2018 Студия дизайна полного цикла Наружная реклама любого вида Компания, завоевавшая доверие азартных игроков!

Публикации