На Донеччині чоловік викрав мощі Георгія Побідоносця через «чудодійну силу»

03.01.2019 22:37 3

На Донеччині чоловік викрав мощі Георгія Побідоносця через «чудодійну силу»

У місті Добропілля Донецької області раніше судимий місцевий мешканець 32 грудня викрав з церкви УПЦ МП скриньку з мощами Георгія Побідоносця . Тепер вони будуть речовим доказом у кримінальній справі.

Як повідомляє Громадське з посиланням на прес-службу поліції Донеччини, упродовж декількох годин після звернення настоятеля храму правоохоронці встановили особу підозрюваного.

«Ним виявився 28-річний мешканець Добропілля, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за майнові злочини. Правопорушник пояснив, що чув про те, що ця реліквія має чудодійну силу, саме тому викрав її та приніс додому», — йдеться у повідомленні.

Проти чоловіка порушили справу за статтею 297 (Наруга над могилою, іншим місцем поховання або над тілом померлого) Кримінального кодексу. Мощі поліція вилучила як речовий доказ.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/community/scandals/74143/

Следующая новость
Предыдущая новость

Країна чудових краєвидів, тюльпанів та сирів запрошує вас на навчання Магазин электроники для ваших выгодных покупок Священики УПЦ спільно з волонтерами забезпечили п’ять підрозділів ЗСУ ліками Ритуальные услуги по доступным ценам Все про медичне страхування для іноземців

Публикации