На Вінниччині відбудеться Всеукраїнський конгрес сімей

20.09.2019 6:29 0

На Вінниччині відбудеться Всеукраїнський конгрес сімей

22 вересня у Вінниці пройде марш родин «Сім’я сильна Богом». Під час проведення заходу на кількох вулицях обмежать рух транспорту.

Про це повідомляє Вінбазар з посиланням на Вінницьку міську раду.

З 20 по 22 вересня Вінниччина прийматиме Всеукраїнський конгрес сімей. Його організовує Всеукраїнська Рада Церков, Римо-Католицька Церква за сприяння Вінницької облдержадміністрації та Вінницької міської ради.

Відповідно до програми, заходи розпочнуться 20 вересня у Шаргороді, де у Кальварії відбудеться Літургія та Хресна Дорога, присвячена примиренню в сім’ї.

Другий день заходу, 21 вересня, розрахований, на дітей та молодь, які протягом всього дня матимуть власну програму заходів в парафії Божого Милосердя та парафії Матері Божої Ангельської, де працюватимуть презентаційні панелі сімейної тематики.

У третій день святкування, 22 вересня, у центрі Вінниці планується урочиста Служба Божа за участю єпископів, священників і мирян, яку очолюватиме Апостольський Нунцій в Україні Архиєпископ Клаудіо Гуджеротті.

Очікується, що для участі у заході до Вінниці приїде близько 20 тисяч вірян з усієї України та з-за кордону.

У зв’язку з цим, з 09:00 до 10:00 буде тимчасово обмежений рух приватного та громадського транспорту по вул. Соборній.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/community/religion_and_society/77190/

Следующая новость
Предыдущая новость

Отопительные приборы для каждого дома Экспертная оценка антикварных вещей по фото Солнцезащитные очки для будущего лета УГКЦ організувала курс реабілітації для медиків Харківського військового госпіталю Только наша тонировка авто в Киеве позволит вам кардинально изменить внешний вид вашего автомобиля

Публикации