На Вінничині горів храм УПЦ КП

20.03.2018 4:53 6

На Вінничині горів храм УПЦ КП

На Вінниччині рятувальники ліквідували пожежу у храмі УПЦ КП. Пожежа сталася 15 березня у церкві села Северинівка Жмеренського район, повідомляє УНІАН з посиланням на ГУ ДСНС України у Вінницькій області.

“15 березня о 15:46 до Служби порятунку “101” надійшло повідомлення про те, що на вул. Грушевського у с. Северинівка Жмеренського району горить церква «Різдва Пресвятої Богородиці». До місця події було направлено рятувальників Державної пожежно-рятувальної частини №8.

Прибувши на місце події, бійці ДСНС з’ясували, що горить деревяно-вальковане перекриття культової споруди”, – ідеться у повідомленні служби з надзвичайних ситуацій. Після прибуття рятувальників пожежу було ліквідовано. Імовірна причина пожежі – порушення правил пожежної безпеки при влаштуванні пічного опалення, зазначається в офіційному повідомленні.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/community/extraordinary_situations/70484/

Следующая новость
Предыдущая новость

Страхование в «Укрфинстрах» - это надежность и гарантия выплат Онлайн кредитование от компании Shvidkokredit Бесплатный англо-русский переводчик онлайн Где купить аттестат о полном среднем образовании Христианские мультфильмы для детей

Публикации