На Володимирській гірці на ходу активно збираються віряни УПЦ (МП)

28.07.2018 3:26 6

На Володимирській гірці на ходу активно збираються віряни УПЦ (МП)

Віряни Української Православної Церкви (Московського Патріархату) збираються в центрі Києва, повідомляє Depo.Київ.

У сквері біля пам'ятника князю Володимиру зібралося вже кілька тисяч вірян із різних регіонів України, про що свідчать відповідні таблички в руках у деяких із них. Віряни надалі прибувають. Також зібралися церковні єрархи.

На всіх напрямках підходів вірян та біля гірки чергують медики.

О 13:00 на Володимирській гірці розпочнеться молебень, який очолить предстоятель УПЦ (МП) Митрополит Онуфрій, а о 13:30 розпочнеться хресний хід з іконами від Володимирської гірки до Києво-Печерської лаври.

Порядок у центрі Києва забезпечують у посиленому робочому режимі правоохоронці.

Зокрема, з усіх боків на підходах до місця проведення заходу вишикувані кордони правоохоронців, зокрема з боку Михайлівського Золотоверхого монастиря - без рамок-металошукачів. Поліцейські оглядають особисті речі, зокрема сумки. Також співробітники Національної гвардії чергують на виходах зі станцій метро в центрі столиці.

Як йдеться у повідомленні, обстановка на підходах та біля самого пам'ятника Володимиру спокійна, спостерігаються невеликі черги.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/orthodox/uoc/71964/

Следующая новость
Предыдущая новость

Широкий ассортимент качественного зуботехнического оборудования Новини Квебеку: Верховний суд виступив на захист онлайн казино В Киеве исламские шейхи вошли в жюри конкурса верстки и графического дизайна Єпископ УПЦ КП відвідав військових у зоні АТО Почаевская лавра продолжает молиться о "спасении России, о восстановлении православной монархии"

Публикации