На Волині судили священика, який побив двох жінок

17.03.2019 12:41 12

На Волині судили священика, який побив двох жінок

Луцький міськрайонний суд засудив настоятеля храму Андрія Первозваного села Рованці Луцького до року обмеження волі умовно за побиття двох жінок. Про це повідомляє ВолиньПостт.

Із вироку відомо, що приблизно в 11 годині ранку 27 жовтня в будинку на вулиці Прилуцькій села Рованці у священика виник конфлікт з однією з потерпілих. У результаті конфлікту він наніс удар кулаком в обличчя жінці, після цього схопив за руку та різко викрутив, а далі декілька разів вдарив в груди. У результаті таких побоїв у жінки був зламаний палець, побита губа і синці.

Вже приблизно через годину після скоєного священик побив ще одну жінку у храмі Андрія Первозваного, настоятелем якого він є. Через неприязні стосунки він наніс іншій потерпілій два удари кулаком в голову, чим спричинив їй тілесні ушкодження.

Суд визнав священика винним та визначив йому покарання – рік обмеження волі. Утім, чоловіка звільнять і від цього покарання, якщо протягом року він не вчинить нового злочину і виконуватиме покладені на нього обов’язки. Зокрема, повідомлятиме правоохоронців про зміну місця проживання, роботи, періодично з’являтиметься для реєстрації до уповноваженого органу з питань пробації та не виїжджатиме за межі України без погодження з уповноваженим органом з питань пробації.

Відомо, що потерпілі позивалися і з метою відшкодування їм моральної шкоди. Утім, суд залишив це без розгляду.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/community/scandals/75100/

Следующая новость
Предыдущая новость

Поиск автомобильных деталей по ВИН коду в Украине Хороший массаж по доступной цене Холодное оружие и сувенирные товары Участник АТО пронесет украинский флаг по паломническому пути "Эль Камино де Сантьяго" Скупка золота и антиквариата – профессиональная оценка экспертом

Публикации