На Волині священник УПЦ МП заявив, що йому побили вікна прихильники ПЦУ

25.09.2019 1:18 3

На Волині священник УПЦ МП заявив, що йому побили вікна прихильники ПЦУ

22 вересня протоєрей Володимир Мелесь заявив, що йому та його сім’ї погрожували представники місцевої громади ПЦУ.

Про це повідомили на сайті Волинської єпархії УПЦ МП, інформує Волинь.online.

У єпархії стверджують, що протоєрей Володимир проживає у будинку на законній основі, вся сім’я має державну реєстрацію, включно з неповнолітнім сином та малолітнім онуком.

За словами прес-служби, о 03:25 у будинку отця Володимира, який також є домовим храмом релігійної громади УПЦ села Садів, вибили два вікна.

“У будівлю священника полетіли металеві предмети. Ніхто не постраждав. Ми просимо відповідної реакції від правоохоронних органів на дане порушення. Адже, ще нещодавно отцю Володимиру та його сім’ї погрожували гранатами. І вже сьогодні, посеред ночі, якісь металеві предмети полетіли у вікна. Як тепер засинати сім’ї священника, не спати біля вікон? Питання риторичне. Тому зараз сім’я православних християн потребує захисту, бажає жити без страху, у своєму рідному селі та відчувати себе захищеними у рідній Україні, де закон один для всіх”, — зазначали у повідомленні.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/community/scandals/77245/

Следующая новость
Предыдущая новость

Что дают курсы массажа и чему можно обучиться? Автобусные билеты онлайн на busfor.ua: недостатки и преимущества сервиса Магазин косметологического оборудования Cosmo-Prof Оригинальные изделия Adidas Еладська та Українська Церкви влаштували відпочинок дітям із зони АТО

Публикации