На Волині за тиждень до Православної Церкви України перейшли 18 громад

06.03.2019 10:39 0

На Волині за тиждень 18 громад перейшли з УПЦ (МП) до Православної Церкви України. Про це інформує прес-служба Волинської єпархії ПЦУ.

Канцлер єпархії протоієрей Микола Цапповідомив, що за тиждень митрополит Луцький і Волинський Михаїл прийняв у Православну Церкву України громади, які вийшли з Московського Патріархату в селах: Несвіч, Новостав, Веселе Луцького р-ну, Лобачівка, Смолява, Пильгани, Бистровиця, Пірванче, Хмельницьке, Охлопів, Ватин, Красів, Бережанка, Звиняче, Зелене Горохівського, Нуйно Камінь-Каширського, Бубнів Локачинського та Квітневе Рожищанського.
Після вручення Вселенським Патріархом Томосу Волинська єпархія збільшилася на 61 громаду, які перейшли з МП. І є всі підстави вважати, що ця кількість найближчим часом зміниться, зростатиме, вважає отець Микола.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/orthodox/ocu/74975/

Следующая новость
Предыдущая новость

В Украине выходят книги о современном взгляде на шариат и кораническом принципе совещания Вулкан Ориджиналс - оптимальный вариант для игры! Бюро переводов в Киеве Музыка группы Король и Шут Комфортный сайт для перевода текста

Публикации