На Буковині засудили крадія, який обікрав молитовні будинки

16.07.2019 23:58 0

На Буковині засудили крадія, який обікрав молитовні будинки

Кіцманська місцева прокуратура підтримала обвинувачення стосовно неодноразово судимого 33-річного мешканця Прикарпаття, який у жовтні 2017 року проник в приміщення євангельської церкви «Відродження», розташованої в м. Вижниця Вижницького району Чернівецької області, звідки таємно викрав ноутбук. Про це повідомляє сайт 0372. ua.

Після скоєння злочину на Вижниччині, чоловік повернувся на Прикарпаття, де в одному із сіл Верховинського району проник у приміщення релігійної громади Свідків Єгови «Новий Світ» та викрав стабілізатор напруги.

За сукупністю злочинів, на підставі ч. 4 ст. 70 КК України шляхом часткового складання покарання з вироком Верховинського районного суду Івано-Франківської області від 05.06.2019 року, Вижницький районний суд Чернівецької області остаточно призначив зловмиснику покарання у виді 3 років 6 місяців позбавлення волі.

Про це повідомляє пресслужба прокуратури Чернівецької області.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/community/scandals/76520/

Следующая новость
Предыдущая новость

Мебель на заказ в Киеве от компании «Эфес» Самый загадочный алкоголь - абсент В Херсоне при участии властей открыли мемориал рабби Гилеля из Парича Недорогие авиабилеты в Польшу Купить софтшелл куртку онлайн

Публикации