Напередодні Великодня ДСНС перевірить стан пожежної безпеки культових споруд

03.04.2018 1:03 3

Напередодні Великодня ДСНС перевірить стан пожежної безпеки культових споруд

Напередодні Великодня співробітники Державної служби з надзвичайних ситуації України перевірять стан пожежної безпеки культових споруд. Про це повідомила прес-служба ДСНС України, передає УНН.

“Наближається одне з найбільших релігійних свят — Великдень. Це свято пов’язане із скупченням великої кількості людей в храмах та масовим використанням відритого вогню, зокрема свічок, у культових спорудах. Саме тому впродовж березня по всій території України співробітники ДСНС проводять ряд заходів, спрямованих на гарантування пожежної та техногенної безпеки у церквах, а також заходів з попередження виникнення надзвичайних подій у храмах під час богослужінь”, — йдеться в повідомлені.

Так, впродовж цього тижня фахівці ДСНС відвідували культові споруди Луганської, Волинської, Харківської, Миколаївської, Одеської, Хмельницької, Херсонської, Житомирської областей. В першу чергу, рятувальники здійснюють перевірки стану пожежної безпеки приміщень. Під час рейдів співробітники Служби порятунку звертають особливу увагу на наявність у будівлях вогнегасників, шляхів евакуації прихожан, протипожежного водопостачання та сигналізації, знаків пожежної безпеки, стан утримання електрогосподарства та приладів опалення.

Подібні заходи продовжуватимуться й надалі до початку Великодніх свят.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/state/church_state_relations/70669/

Следующая новость
Предыдущая новость

Духовенство УПЦ взяло участь у святкуванні дня слідчих органів РФ у Сімферополі Священики УПЦ відвідали полонених українських військових Как правильно выбрать ортопедический матрас для ребенка в интернете Что подарить иностранцу из сувениров? Поисковое продвижение интернет магазинов

Публикации