Міжрелігійний молодіжний табір за мир відбувся в Ісламському культурному центрі Києва

23.04.2018 16:43 3

Міжрелігійний молодіжний табір за мир відбувся в Ісламському культурному центрі Києва

Муфтій ДУМУ «Умма» Саід Ісмагілов у вітальному слові попросив Божого благословення для усіх учасників:
— Сподіваємося, що цей табір буде корисний, що тут пануватимуть повага, любов та порозуміння — адже саме для цього ми зібралися. Від імені мусульманської громади України бажаю вам плідної роботи та добрих результатів! Хай Господь благословить усіх людей, що прагнуть миру, любові та примирення!
Від імені Ісламського центру Києва гостей приймав Тарик Сархан, що має почесний титул «Посол миру» від організації HWPL. Окрім лекцій, на учасників чекали відвідини мечеті — за програмою табору, крім мечеті вони відвідали православну, греко-католицьку церкву, римо-католицький костел, синагогу, храм крішнаїтів — та знайомство з релігійною практикою мусульман.
Відповідаючи на питання, чому для табору обрали саме ІКЦ, представник HWPL Ольга Хан зазначила, що саме ІКЦ Києва найактивніше підтримує миротворчу діяльність організації в Україні та зголосився надати приміщення. Пані Хан зазначила, що HWPL регулярно провадить такі табори в інших країнах (організація діє в 127 країнах світу. — ред.), але в Україні він був уперше. Табір має стати регулярним, щоб якнайбільше молоді дізналося про інші релігії та ознайомилося з їх послідовниками особисто, — це убезпечить суспільство від міжрелігійних конфліктів.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Большой выбор качественных диванов по выгодным ценам в Тернополе Виртуальные слоты: «зеркало» в каждом клубе Vulkan Prestige Бра, как обязательный осветительный элемент Вулкан игровые автоматы на деньги — только для смелых Монтаж теплого пола: подготовительные работы

Публикации