Міжнародний фестиваль «Золотий лев» у Львові розпочнеться вуличною виставою «Йов» Кароля Войтили

27.09.2018 17:53 3

Міжнародний фестиваль «Золотий лев» у Львові розпочнеться вуличною виставою «Йов» Кароля Войтили

Легендарна вистава «Йов» Кароля Войтили (майбутнього папи Римського) в постановці Ярослава Федоришина відбудеться для усіх охочих просто неба. Після вітальних слів запрошених гостей та слів режисера Ярослава Федоришина розпочнеться гра акторів Львівського академічного духовного театру «Воскресіння». Сюжет п`єси вважають вічним, бо він є біблійним. Вона створена за текстом Старого Завіту, а саме: про Йова, який втрачаючи найдорожче, продовжує вірити, довіряти Богу, шукає сенс людського буття через філософські роздуми і переосмислює власну долю. «Вистава об`їздила багато країн і мала великий успіх. Тема Йова не залишає нікого байдужим», — відзначає директор театру «Воскресіння» Ярослав Федоришин.
До особливостей постановки відносять спецефекти, які допомагають яскраво підкреслити загострені моменти та кульмінацію сюжету. Можливості використовувати їх навіть на генеральній репетиції немає, лише для виступу перед глядачами. Механічні спецефекти застосовуватимуть в моменти, коли потрібно буде вогню та валитимуться будинки.
Квитки в будь-який інший день мають високу вартість, але в суботу, 29 вересня, театр зробить подарунок для фестивалю і покаже її безкоштовно. У випадку негоди дійство перенесуть на наступний день.
Як уточнив Ярослав Федоришин, до вистави залучено 10 акторів, і триватиме вона 1 годину.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Как освоиться иностранцу в Украине? Сыграйте на онлайн игральных автоматах на сайте онлайн казино Slots-Doc-com Блюда грузинской кухни с доставкой на дом в Харькове Уверенность в каждом шаге вместе с Киндер мода Домашня зарядна станція для електромобіля

Публикации