Муфтій Саїд Ісмагілов закликає не відвідувати нову мечеть в окупованому Криму

21.03.2019 1:29 0

Муфтій Саїд Ісмагілов закликає не відвідувати нову мечеть в окупованому Криму

Муфтій Духовного управління мусульман України "Умма" Саїд Ісмагілов закликав релігійних діячів з усіх країн світу не відвідувати відкриття нової мечеті в окупованому Криму.

Про це він написав у Facebook, пише Укрінформ.

"Всі мусульманські ЗМІ тиражують вчорашню заяву Путіна стосовно відкриття нової Соборної мечеті, що будується в окупованому Криму... Зі свого боку ми будемо уважно відстежувати, хто приїде до Криму на відкриття мечеті, і чи в законний спосіб він туди потрапив", - зазначив муфтій.

Він повідомив, що на відкриття згаданої мечеті в окупований Крим вже запрошені політичні та духовні лідери з різних країн.

"Хочу нагадати в першу чергу всім муфтіям, духовним лідерам і релігійним діячам, що Крим - це Україна, і відвідувати Крим без дозволу України є злочином та порушенням державного кордону України", - зауважив Ісмагілов.

Муфтій також висловив сподівання, що жоден мусульманський релігійний діяч "не буде своїм візитом порушувати моральні норми ісламу (легітимізуючи в очах віруючих окупацію української землі) та державні закони України".

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/other_confessions/islam/75139/

Следующая новость
Предыдущая новость

Особенности депозитных бонусов в казино «Лавина» Как жить без ограничений Медицинский центр для суррогатных мам Огромный выбор чехлов для Xiaomi Redmi Note 4 и не только Где заказать стальные радиаторы?

Публикации