Мусульманки Одеси зібрали 10 000 грн на медапарат для онкохворих дітей

20.02.2018 11:22 0

Мусульманки Одеси зібрали 10 000 грн на медапарат для онкохворих дітей

Завданням було придбати інфузомати — апарати для безперервної дозованої подачі препаратів у хіміотерапії. Таких апаратів у відділі дитячою онкогематології Одеси треба десять, і коштують вони понад півмільйона гривень. Бракувало 41 000 грн, і 10 125 із них змогли зібрати мусульманки — не самі, а за допомогою друзів.
Ярмарковий стенд ІКЦ збирали гуртом: окрім принесених мусульманками смаколиків, були керамічні вироби, виготовлені вихованицями інтернату для дітей з розумовими вадами — діти протягом місяця старанно розмальовували фігурки, прагнучи допомогти онкохворим одноліткам, — та печиво студентів Одеського вищого професійного училища морського туристичного бізнесу. Організатори ярмарку зазначили, що їх дуже потішила небайдужість, з якою молодь долучилася до доброчинності.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Если хотите увидеть рай на земле – поезжайте на остров Бали Священики УПЦ відвідали полонених українських військових Условия получения бездепозитного бонуса в онлайн-казино Футбольные бутсы Впливовий український політик, прихожанин і меценат УПЦ, підтримав бажання президента прискорити автокефалію

Публикации