Мусульманка-дизайнер взяла участь у всеукраїнському етнофестивалі

08.08.2018 16:34 3

Мусульманка-дизайнер взяла участь у всеукраїнському етнофестивалі

Серед учасників цього свята є і дизайнер мусульманського вбрання, засновниця бренду «Katrin Kym» Катерина Євдокимова. Її надзвичайно зворушило, що демонструватимуть її колекцію дружини учасників війни на сході України й удови загиблих захисників:
— Участь цих жінок є, як на мене, дуже знаковою. Дружини, що вірно чекають воїнів з фронту, вдови, що не зламалися від непоправної втрати, а є як та надламана гілка калини, що знов відроджується до життя, даючи нові й нові пагони — всі вони є певним символом надії та незламності нашої України. Тому для мене велика честь, що мою нову колекцію покажуть саме ці прекрасні сильні й водночас ніжні жінки.
Український бренд сучасного мусульманського одягу Katrin Kym створює образи для своїх клієнток, поєднуючи традиції Сходу і ритм сучасного міста. Наприклад, колекція «Хаят» її авторства була високо оцінена на Фестивалі молодих дизайнерів, проведеному в Києві.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Где купить справки и дипломы в Украине Преимущества гидравлических кресел в салоне красоты Азартные игры и православие Как носить мужскую рубашку должным образом Оригинальные подарки девушкам на 8 марта

Публикации