Мусульмани та християни разом облаштували територію Харківського військового шпиталю

31.05.2018 19:28 0

Мусульмани та християни разом облаштували територію Харківського військового шпиталю

Як прокоментував один з організаторів акції Павло Довженок, «у християн в Євангелії є вислів „Віра без діла — мертва“; у мусульман у Корані — „Будь-яка добра справа — милостиня“. Ми з вами можемо цілодобово критикувати, звинувачувати всіх у бездіяльності, але не себе! Україна — наш спільний дім, дім для всіх, хто в ньому живе та не шкодить. Бажання допомогти тим, хто цього потребує, має об’єднувати нас — різних за вірою! Кожна справа там, нагорі, карбується».
Жінки-мусульманки разом з пацієнтами відділення розчистили та облаштували клумбу, посадили дерева, кущі, перекопали землю. У цей час чоловіки займалися справами, що потребували більшої фізичної сили: кронували старі дерева, прибрали та вивезли всі зрізані гілки, а потім перенесли дошки й балки для ремонту частини відділення.
Харківський військовий госпіталь разом з дніпровським — найближче до передової АТО. Саме в ці медичні заклади в першу чергу доправляють важко поранених з фронту, і саме за останні 4 роки інфраструктура Харківського госпіталю почала поволі відновлюватися після багатьох років занепаду.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Лучшие похоронные услуги по приемлемой стоимости Відомості про релігійну та етнічну приналежність українців як виняток можуть передаватися в Європол Країна чудових краєвидів, тюльпанів та сирів запрошує вас на навчання Такси «Лекс» в Киеве – заказывайте в интернете У столичному Відкритому православному університеті відбудеться лекція афонських ченців

Публикации