Мусульмани Дніпра сумують за загиблим у зоні ООС братом Шамілем

23.07.2019 13:49 0

Мусульмани Дніпра сумують за загиблим у зоні ООС братом Шамілем

21 липня в зоні проведення ООС загинув Шаміль (Семен) Румігін. Мусульмани Дніпра висловили сум з цього приводу. Про це повідомляє Ісламський культурний центр Дніпра - мечеть, інформує Днепр Вечерний.

«21 липня в зоні бойових дій на Сході України під селищем Щастя загинув український військовий, десантник Шаміль (Семен) Румигін. Багато хто з нас, мусульман Дніпра і Кам'янського, знали цього творчого, компанійського, енергійного хлопця. Він цікавився історією рідного краю і писав краєзнавчі доповіді. Він допомагав будувати мечеть у Кам'янському. Він вмів дружити і бути корисним, коли це треба було громаді і людям. А ще він був справедливим і щирим. Мабуть тому і не зміг всидіти у мирному Дніпрі та пішов до війська захищати рідний дім, рідну Україну.

Ми, як мусульмани, впевнені, що люди, які вийшли на захист інших людей, на захист справедливості та свободи і загинули за це, отримають від Всевишнього Творця вищу нагороду. Маємо надію, що наш брат Шаміль отримає її. А ще хочеться сподіватися, що подвиг Шаміля Румигіна не буде марним, не забудеться і буде оцінений українцями незалежно від місця проживання, національності і релігії.

Всі ми належимо Аллагу і до Нього повернемось! Нехай Господь дарує тобі Рай», - йдеться у повідомленні.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/other_confessions/islam/76599/

Следующая новость
Предыдущая новость

Китайские бани – специфика воздействия и польза для организма Тотал больше в футболе: Что это и как это влияет на игру? Газобетон від компанії BETONERA Оперативные грузоперевозки по Киеву и Украине Лечение наркомании - что это такое?

Публикации