Мукачівський греко-католицький єпископ потрапив у смертельну ДТП

10.09.2019 20:29 3

Мукачівський греко-католицький єпископ потрапив у смертельну ДТП

Як повідомляють у прес-службі Конференції єпископів Словаччини з посиланням на радіо LUMEN, єпископ Мукачівської греко-католицької єпархії Мілан Шашік потрапив в смертельну ДТП на півдні Словаччини. Про це повідомляю видання Усі Карпати.

За попередньою інформацією, автомобіль, в якому їхав єпископ Мілан, зіткнувся з автівкою, яка раптово виїхала на зустрічну смугу.

Так у автомобілі, який зіткнувся з машиною владики, їхало троє людей. На жаль всі 3 загинули.

Єпископ Мілан та його водій з незначними травмами госпіталізовані до лікарні.

Радіо LUMEN також повідомило, що єпископа Мілана виписали з словацької лікарні та наразі він лікується в Україні.

Як стало відомо РІСУ, владика Мілан отримав незначні травми: забої та пошкодження щелепи. Його водій постраждав серйозніше — має кілька зламаних ребер.

В автівці з пасажирів був лише єпископ. Наприкінці минулого тижня він їздив з групою прочан до храму в Марія Повчі (Угорщина), у неділю ж ввечері залишив групу і поїхав з водієм до Словаччини.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/community/extraordinary_situations/77101/

Следующая новость
Предыдущая новость

Помощь с подбором хорошего ритуального бюро Музыка группы Король и Шут "Amnesty International" видит "агрессивное наступление" конфессий на парламент Украины Почаевская лавра продолжает молиться о "спасении России, о восстановлении православной монархии" Херсонці: боєць АТО повісився після сповіді у священика УПЦ

Публикации