Моспатріархія готує контрнаступ: темники вже розіслали, - нардеп

18.04.2018 12:23 0

Моспатріархія готує контрнаступ: темники вже розіслали, - нардеп

Священики Московського Патріархату отримали вказівку зустрічатися з усіма знайомими політиками і проводити з ними бесіди щодо автокефалії Української Церкви. Про це на своїй Фейсбук-сторінці написав народний депутат Вадим Денисенко.

«Сьогодні всі священики Роспатріархії отримали вказівку говорити з усіма можливими знайомими політиками всіх рівнів. Про це мені розказали відразу з кількох джерел», - зазначив він.

«Суть розмови зводиться до двох пунктів:

1. Не коментуйте з позитивної точки зору можливість отримання автокефалії.

2. Вибираючи між тим, щоб сказати щось нейтральне і нічого не сказати - краще промовчте.

3. Почекайте трошки, Моспатріархія готує контрнаступ.

Просто зверніть увагу на те, як мало політиків, особливо на регіональному рівні, які б'ють себе в груди і кричать про патріотизм, публічно підтримали заяви про автокефалію. Скільки губернаторів мовчить? Глав райадміністрацій? Про депутатів я взагалі мовчу», - зауважив Вадим Денисенко.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/community/religion_and_policy/70843/

Следующая новость
Предыдущая новость

Инвестиции в развитие гостиничного бизнеса Беларуси Диван еврокнижка Меркурий – идеальный вариант для небольшого помещения Мінкульт закликає УПЦ пояснити чергову співпрацю її митрополита з владою "ЛНР" Біля Полтави розташовано дитячий табір УАПЦ Громаду Жовкви сколихнула неповага церкви УПЦ до загиблого в АТО бійця

Публикации