Московський Патріархат до виборів готує нові провокації, - експерти

28.12.2018 14:31 0

Московський Патріархат до виборів готує нові провокації, - експерти

У Московському Патріархаті до президентських і парламентських виборів намагатимуться вчиняти провокації, адже їм потрібно "зберегти обличчя".

Про це розповіли політтехнолог Олексій Голобуцький та регалієзнавець Дмитро Горєвой, передало видання "Вголос". Про це інформує 24 канал.

"Тут усе залежить від самих людей на місцях, де вони захочуть перейти до нової Православної церкви України, там МП буде дуже складно вчиняти провокативні дії й вони практично нічого не зможуть зробити", – сказав експерт.

За його словами, якщо ж громади будуть роз'єднаними, цим скористаються у РПЦ. Вони підбурюватимуть людей до протистояння, а потім це використовуватимуть для "картинки".

Дмитро Горєвой додав, що Московський Патріархат розпалюватиме міжконфесійну ненависть в Україні, а тому потрібно очікувати на заворушення.

Горєвой.jpg

Навіть на виборах вони працюватимуть на проросійські політичні сили. Бо зрештою Московському патріархату начхати на державу Україну: якщо вона зникне, це буде лише їм на руку. А тому будуть протистояння, – наголосив регілієзнавець.

Нагадаємо, після об'єднавчого Собору до ПЦУ вже вирішили перейти понад 20 парафій на чолі зі своїми священиками. В Інтернеті створено онлайн-карту, на якій позначені громади, що перейшли від УПЦ МП до Православної Церкви України.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/community/religion_and_policy/74097/

Следующая новость
Предыдущая новость

Реализация проектов на основе социального бизнеса Игровые автоматы Чемпион Как выбрать долговечную и прочную ванну? Gotslot - яркие автоматы и их полное описание Секреты ухода за волосами

Публикации