Молитва за Львів зібрала представників різних конфесій у центрі міста

06.05.2019 14:29 0

Молитва за Львів зібрала представників різних конфесій у центрі міста

У день 763-річчя Львова духовенство та миряни усіх християнських конфесій зібрались на центральному проспекті міста біля фігури Матері Божої, щоб попросити процвітання та доброботу для Львова, інформує прес-служба ЛМР.

«Дякую, що ми сьогодні показуємо єдність всіх християн для всієї нашої країни», – сказав міський голова Львова Андрій Садовий, який взяв участь в екуменічній молитві.

Представник кожної конфесії читали молитву.

Капелан Львівської міської ради священик УГКЦ Павло Дроздяк наголосив:

о.Дроздяк.jpg

«Сьогодні ми всі прийшли сюди для того, щоби єдиними устами і єдиним серцем славити нашого Бога і дякувати Йому за цей мир і спокій, який Він зсилає на наше місто і на всіх його мешканців. Саме тому сьогодні кожна із конфесій нашого міста читає свою молитву, піднесе свій молебний глаз до рук Всевишнього для того, щоби цей наступний рік, в який ми входимо, був щедрим і благословенним для нашого міста».

Макарій.jpg

“Молимося, щоб Господь Милосердний приніс мир на землю. І нехай цей мир буде у місті Львові, між львівською громадою. І цей мир, який потрібен Україні, був у всіх куточках України. І на Донбасі, і у Криму і по всій Україні. І щоби Львів процвітав і процвітала наша Україна, як європейська могутня держава. Вітаю Вас!” – зазначив Митрополит Львівський ПЦУ Макарій.

Екуменічна молитва у Львові стала частиною заходів в рамках відзначення Дня міста.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/culture/religious_ceremonies/75685/

Следующая новость
Предыдущая новость

Срочный ремонт смартфонов Xiaomi в СкайМи Купить джинсы Pierre Cardin и куртки Columbia в интернет магазине Казино Поинт Лото для азартных онлайн игр на сайте tankionlinehackclub.com Как и где можно получить деньги в долг Что такое гипноз: правда и мифы

Публикации