Митрополит Філадельфійський Борис (Ґудзяк) провів першу робочу зустріч з єпископами УГКЦ у США

10.03.2019 21:13 3

Митрополит Філадельфійський Борис (Ґудзяк) провів першу робочу зустріч з єпископами УГКЦ у США

Під час зустрічі 6 березня єпископи під проводом митрополита і архиєпископа Філадельфійського Бориса (Ґудзяка) обговорювали план проведення урочистих заходів з нагоди інтронізації, яка відбудеться 4 червня у катедрі Непорочного Зачаття у Філадельфії. Було визначено програму урочистостей.

За повідомленням Департаменту інформації УГКЦ, вісім днів молитви, з 2 по 9 червня, місійного служіння та урочистостей відбудеться під гаслом «Від серця до серця». За задумом владик, ці заходи охоплять усе духовенство, монашество та мирян, особливо молодь, і не лише з Філадельфійської архиєпархії, але й з усіх єпархій у Сполучених Штатах та світі.

Єпископи також представили й обговорили свої пасторальні плани для окремих єпархій та цілої митрополії на 2019 - 2020 роки.

У засіданнях взяли участь: архиєпископ і митрополит Філадельфійський Борис (Ґудзяк), єпископ-помічник Філадельфійської архиєпархії Андрій (Рабій), єпископ-помічник Філадельфійської архиєпархії Іван (Бура), єпарх Стемфордський Павло (Хомницький), єпарх єпархії Святого Миколая в Чикаго Венедикт (Алексійчук), єпарх єпархії Святого Йосафата в Пармі Богдан (Данило).

Як повідомлялося, 18 лютого 2019 року Папа Франциск проголосив владику Бориса (Ґудзяка) митрополитом і архиєпископом Філадельфійським. До нового призначення владика Борис служив єпархом Паризької єпархії святого Володимира Великого, якій підлягають Франція, країни Бенілюксу та Швейцарія.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/catholics/ugcc/75009/

Следующая новость
Предыдущая новость

Особенности конкурсов прогнозистов, проводимых платформой Ставка ТВ Где и как можно быстро получить медицинскую справку 026/у? Как играть в виртуальном казино Кинг Чем хорош пленочный теплый пол под ламинат Значение и особенности великого православного поста

Публикации