Митрополит УПЦ (МП) просив Путіна помилувати російського кримінального авторитета

08.02.2019 13:50 6

Митрополит УПЦ (МП) просив Путіна помилувати російського кримінального авторитета

Справжньою метою візиту митрополита Рівненського і Острозького Варфоломія УПЦ МП до Москви була не участь у заходах з 10-річчя інтронізації Патріарха Московського Кирила, а зустріч з президентом РФ для того, щоб просити помилування вбивцю, керівника одного з найвпливовіших російських ОЗУ – Фінагіна Сергія Вікторовича (відомий у кримінальному світі як «Фін»), лідера кінгісепського злочинного угрупування, яке виникло у 1992 році у місті Москва. Про це повідомляє сайт Рівненські новини з посиланням на blog.meta.ua.

Митрополит просить Путіна "проявити чоловіколюбіє і надати можливість Сергію Фінагіну повернутися у суспільство і нашу церковну родину".

Складалось ОЗУ переважно із вихідців із Кінгісепу Ленінградської області РФ, які у період з 1992-2006рр. спеціалізувались на замовних вбивствах, вимаганнях та навіть терактах.

Сам Фінагін був затриманий у 2006 році та відбуває покарання у місцях позбавлення волі.

За матеріалами російських ЗМІ Фінагін є справжнім вбивцею, володіє всіма видами вогнепальної та холодної зброї, прийомами рукопашного бою, в критичних ситуаціях веде себе неадекватно, надзвичайно агресивний, здатний до невмотивованих вбивств.

Фінагін_1.jpg

Фінагін_2.jpg

Звернення_до_Путіна.jpg

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/community/scandals/74633/

Следующая новость
Предыдущая новость

На аукціоні продають богослужбове приміщення УПЦ Секреты ухода за волосами Важность утвари для восприятия церкви Сервис бытовых услуг Master911 Парафія УГКЦ уклала із злодіями угоду про примирення

Публикации