Митрополит УПЦ (МП) освятив Кримський міст

23.05.2018 14:03 0

Митрополит УПЦ (МП) освятив Кримський міст

Митрополит Феодосійський і Керченський УПЦ (МП) Платон (Удовенко) звершив чин освячення Кримського моста, повідомив РИА Новости директор науково-освітнього центру "Центр морських досліджень і технологій" Дмитро Татарков.

За його словами, чин освячення був здійснений у вівторок під час морського переходу через Кримський міст на Аршинцевську косу, який проводився в рамках старту науково-освітньої експедиції "Крымская кругосветка".

"Маршрут експедиції пройшов під арками Кримського моста. Ми приурочили старт морської складової нашої експедиції до його відкриття. Митрополит Платон був на борту яхти, освятив міст, поговорив з хлопцями нашого загону і благословив експедицію. Це дуже цікава подія, що підкреслює духовно-просвітницьку суть і виховну складову експедиції ", - сказав Татарков.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/community/religion_and_policy/71231/

Следующая новость
Предыдущая новость

Єпископ УАПЦ взяв участь у церемонії Лицарського ордену в Чехії Купить фотообои по лучшей цене Получение гражданства и вида на жительство в Украине Во Львове студентов программы по экуменизму обучат менеджменту Онлайн-казино PointLoto – лучшие азартные развлечения для геймеров

Публикации